Bijeljinka Anđela Knežević juniorski viceprvak BiH

Član Karate kluba /KK/ “UNSU” iz Bijeljine Anđela Knežević osvojila je drugo mjesto na Karate prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore BiH i titulu juniorske viceprvakinje BiH.

“Kneževićeva je i u finalnom meču bila uspješnija i vodila 1:0 do isteka vremena, međutim nakon isteka vremena izašla je iz borilišta, a sudije su nažalost procijenile da se to desilo prije, pa je u tom smislu nepravedno sankcionisana i na taj način poražena. Bez obzira, prezadovoljni smo njenim nastupom uz žal da joj je ovim nekorektnim činom uskraćeno učešće na evropskom prvenstvu u Finskoj”, saopšteno je iz KK “UNSU” Bijeljina.

Osim Kneževićeve, dobar rezultat ostvario je i mlađi senior Saša Nedić u kategoriji /84 kilograma/.

Nedić je u polufinalu minimalnim rezultatom zaustavljen od predstavnika kluba “Okinava” iz Sarajeva, nakon čega je u repasažnom meču stigao do bronzane medalje.

“Ovim rezultatom Nedić nije uspio odbraniti titulu prvaka, ali je osvajanjem trećeg mjesta zadržao kontinuitet poslije jednogodišnje pauze u nastupima, tako da svi zajedno moramo biti zadovoljni njegovim nastupom”, navedeno je u saopštenju.

Proteklog vikenda u Bugojnu u organizaciji Karate saveza BiH održano je Karate prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore BiH, na kojem je nastupilo 104 kluba sa 559 učesnika u muškoj i ženskoj konkurenciji, među kojima su karatisti iz kluba “UNSU” Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *