Bijeljina: Za “Ponosne kartice” prijavljeno 649 porodica sa troje i više djece /VIDEO/

Grad Bijeljina danas je zvanično pristupio projektu Fondacije za porodicu “Prijatelji djece” u okviru kojeg je 649 bijeljinskih porodica sa troje i više djece prijavljeno za dobijanje “Ponosne kartice” koja omogućava popuste na robu i usluge u preduzećima koja su pristupila projektu.

Za učešće u ovom projektu Bijeljina će izdvojiti 5.500 maraka, saopšteno je iz Gradske uprave.

Dragan Dakić iz Fondacije za porodicu navodi da projekat obezbjeđuje i pogodnosti za privrednike koji ponude popuste za vlasnike “Ponosnih kartica” jer će moći da besplatno nude svoje proizvode i usluge na onlajn-prodavnici koja neće biti teritorijalno ograničena.

“Time ne samo da podstičemo pronatalitetnu politiku, nego i podržavamo razvoj privrede, pogotovo u ovo vrijeme kada važnost internet-trgovine dolazi do punog izražaja”, rekao je Dakić.

On je dodao da se “Ponosna kartica” već može koristiti i u Bijeljini, u pojedinim preduzećima čija su sjedišta u drugim gradovima, gdje se mogu ostvariti popusti od pet do 70 odsto.

Ugovor o pristupanju projektu “Prijatelji djece” danas je potpisao Košarkaški klub “Radnik BN basket” koji će svojim članovima iz porodica sa troje i više djece omogućiti besplatnu članarinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *