Bijeljina: Za dan deset saobraćajki na području grada

Policijska uprava Bijeljina pozvala je sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, obrate pažnju i poštuju saobraćajne propise budući da se samo tokom jučerašnjeg dana na području grada dogodilo deset saobraćajnih nezgoda.

Iz Policijske uprave Bijeljina napomenuli su da je period novogodišnjih i božićnih praznika karakterističan po većoj frekvenciji saobraćaja, što uslovljava i veći broj saobraćajnih nezgoda koje se najčešće događaju kao posljedica nepropisnog izvođenja radnje sa vozilom u saobraćaju.

“Kao primjer možemo navesti jučerašnji dan, 30. decembar, kada se na području grada Bijeljina dogodilo 10 saobraćajnih nezgoda, od čega je devet sa manjom materijalnom štetom i jedna sa lakšim tjelesnim povredama, gdje je upravo nepropisno izvođenje radnje sa vozilom bio dominatnan uzrok saobraćajnih nezgoda”, saopšteno je iz Policijske uprave.

Naglasili su da će policijski službenici u većem obimu regulisati saobraćaj na kritičnim raskrsnicama s ciljem normalnog odvijanja saobraćaja bez zastoja, a biće pojačana i kontrola vozača pod uticajem alkohola.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *