Bijeljina: Odbornici sutra ponovo o Prijedlogu budžeta /VIDEO/

U Bijeljini će sutra biti održana treća  sjednica Skupštine Grada. Pred odbornicima će se naći 25 tačaka dnevnog reda među kojima je najznačajnija Prijedlog budžeta za ovu godinu.

Prijedlog budžeta grada Bijeljine u iznosu  od 51,5 miliona KM ponovo će se sutra naći u skupštinskoj proceduri nakon što je gradonačelnik Ljubiša Petrović na sjednici 3. marta povukao prijedlog budžeta za ovu godinu. Budžet grada je u nacrtu usvojen još u oktobru prošle godine.  Nadležni očekuju da će uz određene amandmane budžet sutra biti usvojen.

Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” podnijeće niz zajedničkih amandmana na predloženi budžet grada , a među njima uvođenje novčane pomoći za svako rođeno dijete,subvencije za djecu koja idu u privatne vrtiće ,  te amandmane u cilju podrške zapošljavanju i samozapošljavanju mladih  lica u Bijeljini, poljoprivrednicima i zdravstvenom sektoru.

Odbornici će pored ostalog sutra  razmatrati i izvještaje o radu gradonačelnika, kao i Centra za kulturu, Muzeja i Agrarnog fonda za prošlu godinu. Sjednica će biti održana u Centru za kulturu sa početkom u 10.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *