Bijeljina – grad mladih rukometnih majstora /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović organizovao je svečani prijem za vicešampione Republike Srpske u kategoriji pionira i stručni štab Rukometnog kluba „Bijeljina“.

Povod je bila titula koju su osvojili u rukometnoj Ligi mladih Vojvodine.

„Imali smo niz uspjeha u prethodnih mjesec dana. Ovo je samo nastavak naših pobjeda i osvojenih medalja. Naše mlađe kategorije – pioniri, predpioniri i kadeti su se plasirali na završnicu prvenstva BiH“, rekao je Bogdan Rankić, predsjednik RK „Bijeljina“.

U narednom periodu organizovaće Rukometni kamp na Jahorini koji okuplja oko 100 učesnika i sedmodnevni program, kao i „Bijeljina kup“ u Etno-selu Stanišići. „Preponosan sam na moje momke jer su postigli odlične rezultate u Srpskoj. Ne pravimo ljetnu pauzu, treninzi se izvode na školskom igralištu Osnovne škole „Sveti Sava“, a najmlađi rukometaši treniraju u Gradskom parku”, rekao je trener Obrenko Miljković.

Organizaciju „Bijeljina kupa“ podržaće i Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem kako bi se promovisao sport na najbolji mogući način.

„U Gradskoj upravi smo imali priliku i čast da ugostimo mlade, hrabre momke koji su tokom 13 utakmica u Ligi mladih Vojvodine imali 12 pobjeda i jedan remi, pokazavši kako se igra rukomet“, dodao je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.