Bijeljina će ugostiti 44 djece sa Kosova i Metohije /VIDEO/

Grad Bijeljina jedna je od 13 lokalnih zajednica u Republici Srpskoj koja će ove godine ugostiti 44 djece iz Goraždevca, Orahovca i Velike Hoče i tim povodom predsjednik banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov sastao se danas sa rukovodstvom grada i bijeljinskih osnovnih škola.

Republika Srpska će u okviru 10. Projekta pod nazivom “Spojimo djecu Kosova I Metohije I Republike Srpske”. ove godine ugostiti oko 600 djece i prosvjetnih radnika sa čitavog Kosova i Metohije , a među njima je oko 50 djece i mladih sa poteškoćama u razvoju iz Udruženja roditelja “Podrži me” iz Kosovske Mitrovice.

Predsjednik banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov zahvalio se Semberiji na gostporimstvu I ljubavi koju pokazuju za djecu sa Kosova, koju kako kaže, život nije milovao.

Radoslav Ostojić savjetnik gradonačelnika Bijeljine istakao je da je zadovoljan sto su u prilici da jos jednom docekaju 44 djece sa Kosova I Metohije I izrazio zahvalnost porodicama I osnovnim školama iz Bijeljine koje će ugostiti djecu iz Goraždevca, Orahovca I Velike Hoče.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.