Beogradska glumica Jovana Milovanović u bijeljinskoj predstavi

Mlada beogradska glumica Jovana Milovanović pojačanje je bijeljinskom pozorištu “Semberija” u novom izvođenju “Komedije ometene u razvoju”, za koju kaže da je odlična predstava koja dozvoljava glumcima da komuniciraju sa publikom, što je radost pozorišta.

Milovanovićeva je široj publici poznata iz serija “Aviondžije”, “Jugoslovenka”, “Neki bolji ljudi”, “Preživeti Beograd”, “Vojna akademija”, “Sinđelići”, “Moja generacija Z” i filma “Pad u raj”, a o njenoj popularnosti svjedoče i brojni mladi Bijeljinci koji su je ovih dana zaustavljali na ulici i fotografisali se sa njom, objavljeno je na “Fejsbuk” stranici Pozorišta.

Ona kaže da uloge u serijama utiču na popularnost mladih glumaca.

“Jedan od sastavnih dijelova našeg posla je baš ta prepoznatljivost koju stičemo ulogama koje tumačimo. Iskreno me raduje svaka povratna informacija od publike i utiče na mene da još profesionalnije i požrtvovanije radim svoj posao”, rekla je Milovanovićeva.

Za rad u predstavi bijeljinskog pozorišta kaže da je proces bio intenzivan i zahtijevao od nje da se brzo prilagodi odličnoj igri i odnosima koji su uspostavile kolege.

Prema njenim riječima, “Komedija ometena u razvoju” je odlična predstava koja je tačno i precizno postavljena.

Predstava je na programu večeras u 20.00 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *