Asfaltiran put od Dvorova do Pavlovića puta

U bijeljinskoj mjesnoj zajednici Dvorovi asfaltiran je put od zaseoka Ljeskovača do Pavlovića puta, za šta je izdvojeno 150.000 KM.

Novoasfaltiranom dionicom puta, koja je duga 700 metara i široka pet metara, znatno je skraćena saobraćajna veza od Dvorova prema Dijelovima, Etno-selu “Stanišići” i Pavlovića mostu, saopšteno je Gradske uprave.

“Ovu dionicu puta koriste brojni mještani Dvorova, a želimo da od sljedeće godine ovuda ide i turistički vozić od Banje Dvorovi do Etno-sela i dalje prema Bijeljini i zato ovu investiciju posmatramo ne samo kao klasični infrastrukturni projekat, nego i kao pomoć turističkom sektoru u Semberiji”, istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

On je naveo da je među ovakvim projektima i obnova pješačko-biciklističke staze prema Dvorovima, u šta je uloženo 80.000 KM, kao i nabavka turističkog vozića.

“Ovo neće biti kraj ulaganja u mjesnu zajednicu Dvorovi, jer želimo da ovo mjesto povrati status turističkog bisera ne samo Semberije, već i cijelog sjeveristočnog dijela Republike Srpske”, rekao je Mićić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *