Akcija prikupljanja pomoći  za djecu na Kosovu i Metohiji /VIDEO/

U okviru manifestacije  “Zimski korzo” na gradskom Trgu u Bijeljini  organizovana je akcija prikupljanja pomoći  za djecu na Kosovu i Metohiji. Svi građani Bijeljini mogu da kupe slatkiše ili uplate novčane priloge večeras do 20 časova.

Humanitarna  organizacija ” Svi za Kosmet” organizovala je u Bijeljini akciju prikupljanja pomoći za djecu sa Kosmeta. Riječ je o sedmoj po redu akciji koju ovi  humanitarci organizuju u susret predstojećim praznicima, a svi zainteresovani građani mogu do 10. januara da uplaćuju novčane priloge.

Humanitarna  organizacija  ” Svi za Kosmet” postoji već  13 godina, sa sjedištem  u Beogradu.Plan je da se u novoj godini proširi i na RS , a već su pokrenute aktivnosti za osnivanje ogranka za Srpsku sa sjedištem u Bijeljini . Predstavnik će biti bijeljinski kardiolog Dr Aleksandar Janjičić.Svi zainteresovani građani Bijeljine na ovaj način šalju poruku podrške narodu na Kosmetu, kaže Ćirić.

U okviru manifestacije  “Zimski korzo” na gradskom Trgu u Bijeljini  organizovano je i kićenje jelke sa djecom iz vrtića kao i  druženje sa klovnom.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.