Akcija “Jedan slatkiš, jedno dijete” do 17. decembra /VIDEO/

Aktiv mladih Crvenog krsta Bijeljina u saradnji sa volonterima srednjih škola i lokalnim marketima sprovodi akciju pod nazivom ”Jedan slatkiš, jedno dijete” čiji je cilj sakupljanje veće količine slatkiša, koje će u vidu novogodišnjih paketića uručiti djeci iz porodica u socijalnoj potrebi i udruženjima koja se bave tom kategorijom stanovništva.

Ova aktivnost mladih Crvenog krsta Bijeljina tradicionalno se održava godinama u nazad, a trajaće od danas do subote 17. decembra, tako da će naši sugrađani koji žele da uljepšaju praznike djeci iz socijalno ugroženih porodica, imati dovoljno vremena da to i učine.

Nije bitno da li će neko kupiti jedan ili više slatkiša, ili eventualno neku igračku, bitno je da svako da poklon od srca, kažu mladi iz Crvenog krsta. Na licu mjesta, gdje smo ih snimili, ovoj humanoj aktivnosti odazvao se veliki broj naših sugrađana.

Ako do sada niste učestvovali u ovoj akciji, a želite – evo nekoliko smjernica:  Volonteri od 12. do 17. stoje na ulazima marketa koji su podržali akciju i upućuju kupce o sprovođenju akcije, odnosno da, ukoliko su u mogućnosti, doniraju bilo koji slatkiš i isti predaju volonterima na izlazu.  Po završetku akcije aktivisti će podnijeti izvještaj, koji će biti svima dostupan na zvaničnoj Facebook stanici i Instagram profilu: Crveni krst Bijeljina. 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *