Abazović: Hapšenje Kašćelana – podvig policije

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za bezbjednost Dritan Abazović ocijenio je da je hapšenje navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana podvig crnogorske policije.

On je na konferenciji za novinare crnogorskog Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou rekao da ne bi da ulazi u detalje, jer akcija nije završena, dodajući da će danas biti pretresa na više lokacija.

“Ovo je podvig policije, najveći uspjeh koji je crnogorska policija ostvarila u posljednjih deset godina”, dodao je Abazović.

On je poručio da će Vlada sve svoje aktivnosti usmjeriti prema borbi protiv kriminala i korupcije.

“Nastavljamo dalje, ovo je tek početak, ruka pravde je krenula. Tvrdim da će se, ako ne bude opstrukcija, Crna Gora izboriti sa organizovanim kriminalom. Ja to obećavam”, poručio je Abazović.

Crnogorska policija potvrdila je ranije danas da preduzima planske aktivnosti prema kriminalnim grupama i da je uhapšeno više osoba.

Podgorički mediji prethodno su objavili da je policija sinoć uhapsila navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih djela, za koje je zaprijećena kazna i do 40 godina zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *