log in

Potpisani kolektivni ugovori za bolji položaj zaposlenih /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ministar Srđan Rajčević je sa Draganom Gnjatićem potpisao posebni kolektivni ugovor u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda, a Natalija Trivić svoj potpis je stavila na posebni kolektivni ugovor za zaposlene u oblasti obrazovanja i kulture.

Rajčević je izrazio zadovoljstvo što je po prvi put potpisan posebni kolektivni ugovor za zaposlene u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda.

Gnjatić je istakao da se ovim kolektivnim ugovorima blago poboljšava stanje u oblastima na koje se odnose. Prema njegovim riječima, po prvi put je potpisan posebni kolektivni ugovor u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda.Dodao je da je posebni kolektivni ugovor za zaposlene u oblasti obrazovanja i kulture donio boljitak za osoblje u ustanovama koje radi sa djecom sa smetnjama u razvoju.

Trivićeva je istakla da su se prilikom pregovaranja o posebnom kolektivnom ugovoru za oblast obrazovanja i kulture vodili time da poboljšaju položaj zaposlenih.

Ona je ocijenila uspješnom saradnju sa Sindikatom obrazovanja, nauke i kulture i najavila da će i ubuduće raditi na pronalasku najboljih rješenja za zaposlene u oblasti obrazovanja i kulture.

Društvene mreže