log in

Hoće li sportski klubovi imati na raspolaganju više novca? /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Košarkaški klub "Feniks basket" imao je ove godine iz gradske kase na raspolaganju 1.389 KM, ovom sumom kažu u klubu ne mogu biti zadovoljni, pa će ističu sugerisati nadležnima da ta cifra u narednoj godini bude veća.

Izdvajanjima sredstava iz Gradske kase su nešto zadovoljniji u Tekvondo klubu "Sokol", imali su kažu oko 3.000 KM na raspolaganju ove godine

Uobičajeno je da visinom sredstava nisu zadovoljni u sportskim klubovima i organizacijama, kažu u resornom Odjeljenju. Spremni su ističu da saslušaju sve prijedloge, kako bi bili izrađeni što kvalitetniji dokumenti koji se tiču budžeta grada. Očekuju u Odjeljenju da će novac namijenjen finansiranju aktivnosti sportskih klubova i naredne godine, ostati na približno istom nivou.

U ciklusu od ukupno četiri javne rasprave o nacrtima budžeta grada za ovu i budžetu Bijeljine za narednu godinu, sutra će biti održana još jedna, nakon čega će svi korisnici budžeta biti u prilici da do petka 8. novembra,  dostave svoje prijedloge i sugestije Odjeljenju za finansije, kako bi bili razmotreni, a prije nego što ovi dokumenti dođu pred odbornike u Skupštinu Grada na usvajanje.

Društvene mreže